Протеїн IronMaxx 100% Casein Protein - 400 г (пакет)

Протеїн IronMaxx 100% Casein Protein - 400 г (пакет)

0 відгуків Код: 50172
696
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Смак
  • Шоколад Шоколад
Казеїн являє собою повільний білок, який засвоюється протягом 6-8 годин. Таким чином, амінокислоти потрапляють у м'язи з кров'яним руслом, поступово насичуючи їх і допомагаючи їм повністю відновлюватися. Саме казеїн часто називають "нічним" білком, бо завдяки такій схемі вживання добавка має найбільший анаболічний та антикатаболічний ефекти.  Ця речовина - будівельний матеріал, і без неї формування рельєфного тіла буде довгим і складним етапом. У період, коли спортсмен дотримується дієти або ж перебуває на "сушінні", організм зобов'язаний пристосуватися до нестачі поживних мікроелементів. Через різке зниження кількості калорій, потрібно запобігти руйнуванню цінної м'язової маси. Тут варто зазначити, що білкові сполуки мають надходити не тільки з вживання спортхарчування, зокрема з цієї добавки. Раціон харчування має містити страви, що складаються переважно з білка.  Процес регенерації - являє собою поповнення запасів поживних речовин, яких бракує, і постачання невеликих ушкоджень, що виникли під час виконання вправи - білком.

100% Casein Protein Isolate - це спортивна добавка являє собою стовідсотковий казеїновий протеїн. Забезпечить досягнення ефекту від виконання інтенсивних занять спортом, більш того дасть змогу підтримувати стабільну вагу після схуднення. За рахунок цього препарату, м'язи отримують потрібну кількість поживних мікрочастинок для нормалізації азотистого балансу.

Особливості:
  • Надходження незамінних елементів, що підтримують регенерацію на належному рівні. 
  • Забезпечує відчуття ситості.
  • Запобігає атрофуванню м'язів.
  • Примножує м'язову масу.
  • Низький вміст лактози, вуглеводних сполук і жирів.

100% Casein Protein Isolate підходить для людей, які займаються різними видами спорту. Його можуть використовувати футболісти, тенісисти, і ті, хто відвідує зал для підтримання фігури в ідеальному вигляді. Казеїн дає відчуття ситості, що є незамінним у момент суворого раціону харчування. Тим самим дає змогу відмовитися від високого вуглеводного та жирного харчування. Стабілізує процентне співвідношення цукру в крові, пригнічує різку появу нападів голоду.

Рекомендації щодо застосування: приймати по мірній ложці натщесерце або перед сном, змішавши з 250 мл води. Щоб поліпшити його ефекти, прийміть ще одну дозу в середині ранку або в середині дня.

Характеристики:
  • Форма випуску: Порошок
  • Тип фасування: Упаковка
  • Вага: 400 г
  • Кількість порцій: 16

Характеристики Протеїн IronMaxx 100% Casein Protein - 400 г (пакет)

Тип продукції
Протеїн
Вид протеїну
Казеїн
Форма продукту
Порошок
Для кого
Універсальні
Країна виробник
Німеччина
Вага
400 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Протеїн IronMaxx 100% Casein Protein - 400 г (пакет)

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Протеїн IronMaxx 100% Casein Protein - 400 г (пакет)