Рагу з ягнятини з диким рисом – консервована м'ясна страва від іспанського виробника Forestia. М'ясо молодого баранчика, стомлене в соусі з вершкового масла і білого вина. Свіжа м'ята та пряні трави дарують страві виразний аромат, а добірний дикий рис насичує здоровою енергією.
Страва готова до вживання і, на відміну сублімованих або сушених продуктів, не вимагає запарювання. Розфасовано в упаковку у своєму первісному вигляді, зберігаючи смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти.
Крім упаковки з самим блюдом, в комплект входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується під час контакту з водою.
Особливості:
Виготовлено методом консервування
Готове до вживання і потребує лише розігріву
У комплект входить пакет із саші для автономного нагріву
Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок та миску
Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів та мінералів, ніж зазвичай
Повністю складається з натуральних інгредієнтів
Не містить транс-жирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів та штучних барвників