Сублімована їжа VOYAGER Рис зі свининою та карамельним соусом. Прекрасна кисло-солодко-солона страва зі шматочками сушених ананасів. Смачне свиняче м'ясо, приготовлене і покрите карамельною помадкою з рисом - джерелом повільного цукру, для відновлення сил дослідників або спортсменів-початківців, після стомлюючих фізичних навантажень. Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби. Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: Відкрийте пачку, додайте в неї близько 150 мл (на 80 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саші трансформується у готову страву вагою 240 г.
Склад: попередньо приготовлений рис 51,8%, ліофілізована приготовлена свинина 12,5% (яйця, соя, гірчиця), молочний жир, карамель 7,5%, ананас (сульфіт), цибуля, чорні гриби, сіль, морква, спеції та ароматичні трави.
Алергени: яйця, соя, гірчиця, молоко, сульфіт.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури і вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочні продукти. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості при додаванні води.
Особливості:
- Збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- Мала вага та обсяг, що зручно при транспортуванні та зберіганні
- Легкість та швидкість приготування
- Зручне та безпечне пакування з контролем атмосфери всередині
- Багатофункціональне, захищене від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Характеристики:
- Вага нетто: 80 г
- Регідратована вага: 240 г
- Термін придатності до споживання: 24 місяці
- Необхідна кількість води: 150 мл
- Енергетична цінність/калорійність на 100 г продукту: 1830 кДж / 435 ккал
- Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жир – 13,8 г, з яких насичений жир – 0,9 г; вуглеводи – 64,2 г, з яких цукор – 5,9 г; білок – 14,3 г; сіль - 1,8 г