Рис Voyager зі свининою та карамельним соусом

Рис Voyager зі свининою та карамельним соусом

0 відгуків Код: 28719
228
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Сублімована їжа VOYAGER Рис зі свининою та карамельним соусом. Прекрасна кисло-солодко-солона страва зі шматочками сушених ананасів. Смачне свиняче м'ясо, приготовлене і покрите карамельною помадкою з рисом - джерелом повільного цукру, для відновлення сил дослідників або спортсменів-початківців, після стомлюючих фізичних навантажень. Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби. Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.

Спосіб приготування: Відкрийте пачку, додайте в неї близько 150 мл (на 80 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 80 г саші трансформується у готову страву вагою 240 г.

Склад: попередньо приготовлений рис 51,8%, ліофілізована приготовлена ​​свинина 12,5% (яйця, соя, гірчиця), молочний жир, карамель 7,5%, ананас (сульфіт), цибуля, чорні гриби, сіль, морква, спеції та ароматичні трави.

Алергени: яйця, соя, гірчиця, молоко, сульфіт.

Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури і вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочні продукти. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості при додаванні води.

Особливості:

  • Збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
  • Мала вага та обсяг, що зручно при транспортуванні та зберіганні
  • Легкість та швидкість приготування
  • Зручне та безпечне пакування з контролем атмосфери всередині
  • Багатофункціональне, захищене від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту


Характеристики:

  • Вага нетто: 80 г
  • Регідратована вага: 240 г
  • Термін придатності до споживання: 24 місяці
  • Необхідна кількість води: 150 мл
  • Енергетична цінність/калорійність на 100 г продукту: 1830 кДж / 435 ккал
  • Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жир – 13,8 г, з яких насичений жир – 0,9 г; вуглеводи – 64,2 г, з яких цукор – 5,9 г; білок – 14,3 г; сіль - 1,8 г

Характеристики Рис Voyager зі свининою та карамельним соусом

Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Свинина
Вага
80 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Рис Voyager зі свининою та карамельним соусом

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Рис Voyager зі свининою та карамельним соусом