Різотто з овочами – чудова альтернатива традиційним стравам з рису. Містить значну частку соєвого білка. Це дуже важливо при вегетаріанському способі харчування, адже соєвий білок, як відомо, за якістю й складом мало чим поступається тваринному. Страва виготовлена методом сублімації — складним процесом випаровування з продукту замороженої вологи у вакуумній камері.
Енергетична та харчова цінність 100 г сухого продукту:
Калорійність: 388 ккал
Білки: 14,0 г
Вуглеводи: 54,0 г
Жири: 12,0
Вага: 160 г
Алергени: глютен, лактоза, молоко, селера, соя.
Спосіб приготування:
Залийте в пакет окріп до контрольної лінії (380 мл), перемішайте. Закрийте пакет і зачекайте 10 хвилин.
Термін та умови зберігання:
Сублімовані страви Trek’n Eat розфасовані в дуже міцні герметичні тришарові пакети в середовищі інертного газу (кисень прибирається з пакету та замінюється азотом). Таке пакування дозволяє стравам зберігати всі свої поживні елементи та властивості до 3 років і довше абсолютно незалежно від температури та вологості навколишнього середовища.
Характеристики Різотто Trek'n Eat з овочами
Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви без м`яса
Вага
160 г
Цікавить додаткова інформація?Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Питання Різотто Trek'n Eat з овочами
Залишіть свій відгук про цей товарДля того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Відгуки Різотто Trek'n Eat з овочами
Залишити відгук
Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Задати питання
Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Надіслати вiдповідь
Для того, щоб надіслати вiдповідь необхідно авторизуватися