Рюкзак Ferrino Narrows 70

Рюкзак Ferrino Narrows 70

0 відгуків Код: 30601
3 708
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Верхній відсік варіюється витяжним клапаном і не має різного роду кишень, що крадуть простір основного об'єму. Фронтальний вхід веде до нижнього великого відсіку. У рюкзаку Ferrino Narrows 70 л (924376) без проблем вміщується досить великий трисезонний спальник або пара зимових трекінгових черевиків. Бічні кишені також просторі та вільно вміщують флягу об'ємом півтора літри. Пара кишень у клапані на блискавці з карабіном для ключів також дуже місткі. А на фронтальній панелі розміщується еластична стяжка для кріплення таких об'ємних речей, як куртка чи кофта. При необхідності пристебнути додаткове спорядження, можна використовувати пару нижніх компресійних стяжок або додаткові стропи, якими укомплектований рюкзак. Підвісна система досить унікальна, проста, але ефективно справляється зі своїм призначенням, розвантажуючи хребет, забезпечуючи доступ повітря до спини та надійно фіксуючи рюкзак під час ходьби. На фасаді рюкзака є кріплення для трекінгових палиць або льодоруба.Маючи за плечима більш ніж сторічний досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км. хвилин у самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58 ° С і 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Система підвісу та спинки:

  • Підвісна система: Air Convector Tech Back
  • Каркас: напівжорсткий, незнімний, складається з металевої прямокутної рами та пластикової панелі, які забезпечують правильний розподіл ваги та стабільність форми, сприяють підтримці правильної постави при ходьбі, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції.
  • Спина: завдяки системі Air Convector Tech Back спинка є м'якою та вентильованою. Валики з м'якою пінополіуретановою підкладкою обшиті сітчастою тканиною, що дихає.
  • Плечові шлейки: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною, що дихає, мають петлі для додаткового екіпірування.
  • Стегновий пояс: незнімний, регульований по натягу.
  • Нагрудне стягування: знімне, регульоване по висоті з еластичною вставкою.

Характеристики Рюкзак Ferrino Narrows 70

Особливості
Підвісна система
Вентильована спинка
Відділ для спального мішка
Об'єм (л)
70
Стать
Унісекс
Тривалість виїздів/Об`єм
Багатоденні (50-80 л)
Сумісність з питтєвою системою
Сумісно
Вага
1.65 кг
Гарантія
2 роки
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Рюкзак Ferrino Narrows 70

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Рюкзак Ferrino Narrows 70