Шкарпетки X-Socks Trekking Outdoor

Шкарпетки X-Socks Trekking Outdoor

0 відгуків Код: 35430
640
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Колір
  • Білий/Чорний Білий/Чорний
Розмір (спершу оберіть колір)
  • 35-38

Шкарпетки для туризму X-Socks® Trekking Outdoor виготовлені з полегшеної тканини. Можуть використовуватися для повсякденного носіння. Застосування унікальних технологій та матеріалів гарантує захист вразливих для травм областей стопи, сприяє підтримці оптимального мікроклімату, зменшує стомлюваність. У шкарпетках Trekking Outdoor ноги залишаються сухими навіть за тривалих і підвищених навантажень. Застосування шкарпеток Trekking Outdoor у поєднанні зі спеціалізованим взуттям для туризму значно підвищує його функціональність та забезпечує повний комфорт навіть у найспекотнішу погоду. Має хорошу повітропроникність, зносостійку, еластичну і м'яку на дотик. Багатоцільова тканина Robur™ складається з порожнистих волокон із герметичною повітряною камерою. Тканина дихаюча та еластична. Захищає від ударних навантажень та тиску. Застосовується в зонах, особливо схильних до утворення потертостей і саден - ахіллове сухожилля, підошва, гомілковостопний суглоб, гомілка. Тканина Robur™, виткана з трижильної плетеної нитки, дуже міцна та зносостійка. Mythlan™ – ультралегкий, дихаючий матеріал із мікроволокнистою структурою. Найлегший серед високотехнологічних матеріалів. Тканина Mythlan™ не накопичує вологу та сприяє ефективному процесу її випаровування із зовнішньої поверхні. Має нейтральне значення pH та гіпоалергенно.

Особливості:

  • Mythlan – циркуляція повітря.
  • Air Guides® - повітряний провідник
  • Robur - порожнисте, пружне волокно, що створює захист від тиску.
  • X-Cross® Bandage – бандаж, розташований на кісточці хрест на хрест з обох боків ноги. Пружний матеріал стабілізує кісточку та оптимально підтримує ногу.
  • Heel Protector (захист п'яти) – поглинає тертя, ефективно зменшує ризик утворення потертостей та мозолів.
  • Traverse AirFlow (поперечна система каналів вентиляції) – система вентиляції, що складається з трьох каналів, які відводять вологість та високу температуру. Забезпечує свіжим повітрям ті зони підошви стопи, які сильно притиснуті до взуття.
  • AirCool Stripes - вентиляція підошви
  • Toe Protector (захист пальців) – асиметричний захист пальців із матеріалу Robur™ – поглинає тиск і повністю огинає контур асиметричної області пальців ноги.
  • Self-adjusting cuff (саморегульована манжета) – манжета, що саморегулюється, адаптується до будь-якого розміру ноги, не спадаючи і не порушуючи кровообігу.


Склад:

  • 42% поліестер, 37% нейлон, 19% поліпропілен, 2% еластан

Характеристики Шкарпетки X-Socks Trekking Outdoor

Тип продукції
Шкарпетки
Тип матеріалу
Нейлон
Поліестер
Поліпропілен
Висота шкарпеток
Під кросівки
Шкарпетки для
Трекінгу
Кількість пар в упаковці (шт)
1
Наявність мембрани
Без мембрани
Стать
Унісекс
Вага
100 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Шкарпетки X-Socks Trekking Outdoor

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Шкарпетки X-Socks Trekking Outdoor