Шкарпетки X-Socks Trekking Silver

Шкарпетки X-Socks Trekking Silver

0 відгуків Код: 35431
1 080
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Колір
  • Чорний/Синій Чорний/Синій
Розмір (спершу оберіть колір)
  • 39-41

Шкарпетки X-Socks® Trekking Silver – з металізованою срібною ниткою зроблять вашу подорож приємнішою Під час гірських походів ногам дістається важка робота. При рухах по скелях вгору і вниз, по скелях і бездоріжжю, в жарку, сиру або холодну погоду при кожному кроці на ноги виявляється велике навантаження, по стабілізації тіла і амортизації його ваги. Дванадцять спеціальних зональних технологій з функціями підтримки та амортизації, що застосовуються у шкарпетках X-Socks® Trekking Silver, забезпечують необхідну допомогу вашим ногам у цій роботі.

  • Хрестоподібна технологія Х-Cross® Bandage стабілізує гомілковостопний суглоб при всіх положеннях стопи. Повітряні канали AirConditioning Channel® забезпечують ефективний та постійний обмін повітря в будь-якій точці гомілки та стопи навіть у щільно облягаючому взутті.
  • Бактеріостатична тканина Skin NODOR® перешкоджає розмноженню бактерій та поширенню неприємного запаху поту. Має хорошу водохопроникність, зносостійку, еластичну і м'яку на дотик.
  • Багатоцільова тканина Robur™ складається з порожнистих волокон із гермітичною повітряною камерою. Тканина дихаюча та еластична. Захищає від ударних навантажень та тиску. Застосовується в зонах, особливо схильних до утворення потертостей і саден - ахіллове сухожилля, підошва, гомілковостопний суглоб, гомілка. Тканина Robur™, виткана з трижильної плетеної нитки, дуже міцна та зносостійка.
  • Mythlan™ – ультралегкий, дихаючий матеріал із мікроволокнистою структурою. Найлегший серед високотехнологічних матеріалів. Тканина Mythlan™ не накопичує вологу та сприяє ефективному процесу її випаровування із зовнішньої поверхні. Має нейтральне значення pH та гіпоалергенно.
  • У шкарпетках застосовується натуральна шерсть овець-мериносів Merino Wool - має високі теплоізоляційні властивості, дуже м'яка і приємна на дотик.


Склад:

  • 49% нейлон, 26% Merino Wool, 11% поліпропілен, 10% поліестер, 2% еластан, 2% металізований нейлон (срібло)

Характеристики Шкарпетки X-Socks Trekking Silver

Тип продукції
Шкарпетки
Тип матеріалу
Нейлон
Поліестер
Поліпропілен
Висота шкарпеток
Під кросівки
Шкарпетки для
Трекінгу
Кількість пар в упаковці (шт)
1
Наявність мембрани
Без мембрани
Стать
Унісекс
Вага
100 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Шкарпетки X-Socks Trekking Silver

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Шкарпетки X-Socks Trekking Silver