Вершковий шоколадний мус від Adventure Food з шоколадними шматочками. Чудовий варіант сніданку або десерту в далекій мандрівці, поході, сплаві річкою чи просто в офісі. Завдяки високотехнологічному процесу сублімації, усі продукти зберігають максимум смаку й корисних речовин. Надійна упаковка з поглиначем кисню роблять страву придатною для вживання протягом кількох років.
Виготовлено методом сублімаційної сушки продуктів (freeze dried).
Спосіб приготування: 1. Відкрийте пакет на позначеному вирізі. Розгорніть дно. Видаліть кисневий поглинач. 2. Додайте гарячої води до лінії 1 (=0.120 літра). 3. Добре розмішайте. 4. Закрийте застібку. Дайте постояти 8 хвилин. 5. Знову перемішайте. 6. Їжте з пакету.
Характеристики:
Білки: 10,9 г
Жири: 13,5 г (насичені 8,9 г)
Вуглеводи: 63,5 г (цукор: 49,3 г)
Сіль: 0,2 г
Волокна: 4,6 г
Вага: 69 г
Енергетична цінність на 100 г: 432 ккал (1806 кДж)