Соус яблучно-грушевий з корицею - сублімована страва від виробника Voyager.
Склад: яблучні пластівці 69,8%, грушеві пластівці 20%, цукор, кориця.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 100 мл. холодної води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшено в залежності від бажаної консистенції. Закрийте застібку і зачекайте 5 хвилин.
Характеристики:
Вага нетто:50 г.
Вага готової страви:200 г.
Термін придатності:36 місяців.
Енергетична цінність / калорійність на 100 г. продукту:1577 кДж. / 372 ккал.
Поживна (харчова) цінність на 100 г. продукту:жир - 1,2 г., з яких насичений жир - 0,6 г.; вуглеводи - 86,1 г., з яких цукор - 57,9 г.; білок - 1,3 г.; сіль - 0 г.
Характеристики Соус Voyager яблучно-грушевий з корицею 50 г.
Вага
50 г
Цікавить додаткова інформація?Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Питання Соус Voyager яблучно-грушевий з корицею 50 г.
Залишіть свій відгук про цей товарДля того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Відгуки Соус Voyager яблучно-грушевий з корицею 50 г.
Залишити відгук
Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Задати питання
Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Надіслати вiдповідь
Для того, щоб надіслати вiдповідь необхідно авторизуватися