Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл. (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою.
Характеристики:
Білки 20,5 г.
Жири3,8 г.
Вуглеводи49,8 г.
Енергетична цінність315,2 Ккал.
Об'єм готової страви400 мл.
Вага55 г.
Термін придатності2 роки.
Характеристики Суп Їdlo гороховий зі свининою
Тип їжі
Сушені страви
Варіанти харчування
Перші страви
Особливості
Виготовлено в Україні
Вміст м`яса
Свинина
Вага
55 г
Цікавить додаткова інформація?Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Питання Суп Їdlo гороховий зі свининою
Залишіть свій відгук про цей товарДля того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Відгуки Суп Їdlo гороховий зі свининою
Залишити відгук
Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Задати питання
Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Надіслати вiдповідь
Для того, щоб надіслати вiдповідь необхідно авторизуватися