Трекінгові палиці Ferrino Kailash

Трекінгові палиці Ferrino Kailash

0 відгуків Код: 30994
2 748
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Трекінгові палиці Kailash є найлегшими телескопічними ціпками зі всієї колекції Ferrino. Також вони примітні і своїм забарвленням у кольорі графіту, що створює об'ємне сприйняття візерунка. Завдяки малій вазі та мінімальній довжині всього 60 см у складеному вигляді, дана модель відмінно підійде для бігу по пересіченій місцевості. Разом з тим, дані трекінгові палиці розглядаються як ультралегке професійне спорядження для складного багатоденного трекінгу, у тому числі і в міжсезоння на засніжених ділянках колії. Невелика вага гарантує використання для секцій палиці 100% карбону – сучасного технологічного матеріалу, що має малу питому вагу та високу міцність. Наконечники палиці виконані із надтвердого вольфрамового карбіду. Як система фіксації секцій для даної палиці обрана система Lock&Go, що дозволяє змінювати довжину палиці швидше і зручніше в порівнянні з класичною цанговою системою.


Маючи за плечима більш ніж сторічний досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. Для цієї мети в 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з визначними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км. хвилин у самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58 ° С і 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.Trekking Hi-Tech - лінійка полегшених трекінгових палиць широкого призначення. Дані трекінгові палиці мають зменшений діаметр секцій та ексцентриковий фіксуючий затискач швидкої дії. Серія палиць Trekking Hi-Tech рекомендована для піших походів будь-якої складності і буде оцінена в першу чергу найвибагливішими користувачами, що віддають перевагу мінімальній вазі при збереженні надійності конструкції.Running – лінійка ультралегких та ультракомпактних трекінгових палиць, призначених в першу чергу для захоплених трейланінгом (бігом пересіченою місцевістю). Дані трекінгові палиці мають зменшений діаметр секцій та ексцентриковий фіксуючий затискач швидкої дії.Lock&Go – компактна зовнішня ексцентрикова система фіксації секцій телескопічної палиці. Lock&Gо дозволяє швидко змінювати довжину телескопічної палиці на схилах або підйомах. У вологих атмосферних умовах або за температур нижче нуля цей механізм має значну перевагу, оскільки дозволяє в лічені секунди налаштувати і зафіксувати необхідну довжину палиці. Механізм зміни величини затягування затиску також надійний, простий і не вимагає спеціального інструменту.

Характеристики:

  • Тип: ультралегкі, телескопічні
  • Призначення: трейлраннінг, трекінг, хайкінг, бекпеккінг
  • Кількість секцій: 3
  • Матеріал: 100% карбон
  • Рукоятка: EVA піна, кромка із пружного пластику (дозволяє відстібати кріплення зимового спортивного взуття або снігоступів)
  • Ремінь: регульований із вставками з EVA-піни.
  • Наконечник: карбід вольфраму


Особливості:

  • Система фіксації: Lock & Go (зовнішній важільний ексцентриковий затискач)
  • Зменшений діаметр секцій для кращого балансування та економії ваги: ​​16-14-12 мм.
  • Гумові захисні ковпачки дозволяють використовувати палицю для руху по рівним асфальтобетонним покриттям.

Характеристики Трекінгові палиці Ferrino Kailash

Тип продукції
Трекінгові палиці
Вид продукції
Трекінгові палиці
Особливості
Суперлегкі палиці
Матеріал ручки
Піна
Матеріал
Карбон
Тип складання палиць
Телескопічні
Кількість секцій
Три
Вага
410 г
Гарантія
2 роки
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Трекінгові палиці Ferrino Kailash

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Трекінгові палиці Ferrino Kailash