Віск для одягу Fjallraven Greenland Wax Travel Pack

Віск для одягу Fjallraven Greenland Wax Travel Pack

0 відгуків Код: 19474
252
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Віск для просочення одягу із тканини G-1000. Зручна коробочка для подорожей, яку легко взяти із собою, якщо вам потрібно посилити водонепроникність одягу, коли ви підете у похід. Увітріть і розтопіть віск, щоб отримати водостійку і зносостійку поверхню. Виготовлений із високоякісного парафіну і бджолиного воску, що робить Гренландский віск більш екологічною альтернативою хімічному просоченню.
 
G-1000 - флагманський матеріал Fjallraven: зносостійкий, вентильований, з захистом від погодних умов при використанні Гренландского воску. Ми використовуємо його у всьому: від рюкзаків до курток і брюк. Цей щільно тканий матеріал складається з 65% поліестеру і 35% бавовни, а при використанні Гренландского воску, він адаптується до цілого ряду різних кліматичних умов. Таким чином, при правильному догляді, він буде служити довгі роки і розділяти всі ваші пригоди.
 
Гренландський віск - це просте, натхненне природою рішення проблем, з якими стикаються на відкритому повітрі, зроблене із суміші бджолиного воску і парафіну. G-1000 - це міцний матеріал і щільне плетіння (крім G -1000 Air) робить його природним, стійким до вітру. Але, додавши Гренландский віск ви можете збільшити цю стійкість до вітру, зробити тканину ще міцнішою і додати опір води.  Видаливши його, ви можете зробити його легшим і більш дихаючим. Більшість наших матеріалів G -1000 поставляються з попереднім просоченням воском, але все ж непогано знати, як повторно застосовувати і видаляти віск, щоб адаптувати виріб до погодних умов.
 
Особливості:
  • Гренландський віск із парафіну і бджолиного воску
  • Просочення використовується у всіх продуктах Fjällräven із G -1000
  • Згодом віск зношується, а продукт втрачає деякі з його функціональних можливостей
  • Ми рекомендуємо регулярно повторювати просочування воском
  • 20-ти грамова дорожня упаковка
 
Характеристики:
  • Вага: 20 г
  • Склад: 65% parafin, 35% beewax

Характеристики Віск для одягу Fjallraven Greenland Wax Travel Pack

Тип ємності
Інше
Вага
20 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Віск для одягу Fjallraven Greenland Wax Travel Pack

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Віск для одягу Fjallraven Greenland Wax Travel Pack