Вітаміни Now Foods B-12 1000mcg - 250 Lozenges

Вітаміни Now Foods B-12 1000mcg - 250 Lozenges

0 відгуків Код: 49278
644
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Смак
  • Без смаку Без смаку

Вітамін В-12 з фолієвою кислотою, Vitamin B-12 Folic Acid, Now Foods – комплекс із двох вітамінів групи В, який необхідний для виробництва енергії в організмі з жирів та білків та сприяє здоров'ю нервової системи.

Вітамін B-12 (ціанокобаламін) – це водорозчинний вітамін, харчовими джерелами якого є продукти лише тваринного походження (м'ясо та молочні продукти). Всі вітаміни групи В мають просту структуру і легко засвоюються, крім вітаміну В-12, який є великим і складним і потребує особливих сполук при його засвоєнні. Якщо ви їсте тваринні продукти щодня і у потрібній кількості, то ви, швидше за все, отримуєте достатню кількість вітаміну В-12. Таким чином, додаткові добавки з вітаміном B-12 особливо важливі для суворих вегетаріанців та веганів. Як частина добре збалансованої дієти з низьким вмістом насичених жирів та холестерину, вітамін B-12 може знизити ризик судинних захворювань.

Фолієва кислота - теж водорозчинний вітамін, який організм може отримати з листових овочів (шпинату, броколі, салату), спаржі, фруктів (банана, дині, лимона), бобів, дріжджів, грибів, м'яса (яловичих печінки та нирок), апельсинового та томатного. соків. Фолієва кислота потрібна для правильного розвитку організму людини. Вона бере участь у синтезі ДНК та генетичному відновленні та у багатьох інших функціях організму.

Для вагітних або жінок, що готуються завагітніти, надходження в організм достатньої кількості фолієвої кислоти необхідно, щоб запобігти викидням і дефектам розвитку нервової трубки плода. З цього випливає, що комплекс цих двох вітамінів діє як основа всього нашого життя і перебої з будь-яким з них можуть призвести до проблем зі здоров'ям. Якісні вітаміни Now Foods дадуть змогу уникнути цих проблем.

Спосіб застосування: 1 льодяник (у вигляді ромба) на день. Тримати у роті до повного розчинення.


Характеристики:

  • Порція: 1 льодяник (у вигляді ромба)
  • Порцій в упаковці: 250
  • В одній порції: Фолат 167 мкг DFE (100 мкг фолієвої кислоти), Вітамін B-12 (ціанокобаламін) 1 мг (1000 мкг)
  • Інші інгредієнти: фруктоза, целюлоза, сорбіт, стеаринова кислота (рослинне джерело), натуральний ароматизатор полуниці, магнію стеарат (рослинне джерело) і кремнезем. В-12 отримують шляхом природного бродіння
  • Не містить: сіль, дріжджі, пшеницю, глютен, сою, молоко, яйця, молюски чи консерванти
  • Попередження: зберігати у сухому, прохолодному місці поза досяжністю дітей. Не вживати, якщо захисне кільце зламано або відсутнє

Характеристики Вітаміни Now Foods B-12 1000mcg - 250 Lozenges

Тип продукції
Вітамінно-мінеральні комплекси
Окремі вітаміни B
Форма продукту
Капсули
Для кого
Універсальні
Країна виробник
США
Вага
300 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Вітаміни Now Foods B-12 1000mcg - 250 Lozenges

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Вітаміни Now Foods B-12 1000mcg - 250 Lozenges