Вітамінно-мінеральний комплекс Optimum Nutrition Opti-men - 90tabs

Вітамінно-мінеральний комплекс Optimum Nutrition Opti-men - 90tabs

0 відгуків Код: 47805
953
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Смак
  • Без смаку Без смаку

Opti-Men від Optimum Nutrition – спортивні вітаміни для чоловіків. Цей вітамінно-мінеральний комплекс розроблений для чоловіків, які займються бодібілдингом, фітнесом, пауерліфтингом, іншими видами спорту та просто ведуть активний спосіб життя.

Чоловічі вітаміни Opti-Men Optimum Nutrition (Опті мен Оптимум нутрішн) оптимально збалансовані для чоловічого організму і є повним вітамінно-мінеральним комплексом для вашого здоров'я. Склад цієї добавки справді унікальний.

На даний момент важливість вітамінів не піддається сумнівам. Дані органічні сполуки регулюють переважну більшість обмінних процесів, у тому числі схуднення та будівництво м'язів. У цих ситуаціях вони можуть виступати як каталізатори – речовини, які прискорюють біохімічні реакції. На жаль, нестача тих чи інших вітамінів та мінералів веде до прямо протилежного ефекту – вони стають інгібіторами, які уповільнюють перебіг процесів.

Варто відзначити, що організм потребує не всіх вітамінів. Жиророзчинні, як правило, накопичуються в організмі, а ось водорозчинні (В і С) постійно витрачаються та виводяться організмом. Їх додатковий прийом помітно покращує загальний стан здоров'я та процес набору м'язів. Деякі атлети стикаються із ситуацією, коли м'язи не ростуть навіть при правильному тренінгу та відпочинку. Найчастіше винен у цьому недолік мінералів та вітамінів. На щастя, прийом Opti-Men Optimum Nutrition запросто вирішує цю проблему.

Кожен атлет відчуває величезну потребу у вітамінах. Тіло таких людей виконує величезну кількість обмінних процесів понад стандартну норму. Саме тому важливо доповнювати раціон простою добавкою.

Як приймати: фахівці компанії Optimum Nutrition рекомендують приймати Opti-Men по 3 таб. 1 раз на день - разом з будь-яким прийомом їжі, запиваючи великою кількістю води (250-300 мл).


Характеристики:

  • Тип: Для чоловіків
  • Виробник: Європа
  • Форма випуску: Таблетки
  • Ціль: Для імунітету


Примітки: Opti-men - 90tabs не є лікарським засобом. Не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка є на упаковці або всередині неї.

Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.


Характеристики Вітамінно-мінеральний комплекс Optimum Nutrition Opti-men - 90tabs

Тип продукції
Вітамінно-мінеральні комплекси
Форма продукту
Таблетки
Для кого
Універсальні
Країна виробник
США
Вага
133 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Вітамінно-мінеральний комплекс Optimum Nutrition Opti-men - 90tabs

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Вітамінно-мінеральний комплекс Optimum Nutrition Opti-men - 90tabs