Замок навісний Abus 24/70 Diskus

Замок навісний Abus 24/70 Diskus

0 відгуків Код: 44665
1 537
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Завдяки оригінальному дизайну, замки серії Diskus® мають велику перевагу над іншими навісними замками свого класу. Особливістю серії є дискова форма, яка сама по собі на 360° захищає замок від більшості звичайних способів хуліганства із застосуванням грубої сили. Крім того, зовсім маленький проміжок між корпусом і дужкою, надійно закріпленою з обох боків, не дасть виламати останню силу. Матеріал усіх деталей замка ABUS Diskus® 24 — це високоякісна загартована сталь із високими антикорозійними властивостями. Елементи замка з'єднані між собою за допомогою патентованої технології глибокого зварювання, гарантує надзвичайну міцність усієї конструкції — модель успішно пройшла тестування на протидію пилу, болторіза й молотка. Вбудований парацентричний паз для ключа захищає замок від використання відмичок.

За бажанням, замок ABUS Diskus® 24 можна модернізувати циліндром ABUS Plus, який має дуже високий рівень захисту проти інтелектуальних атак і дає змогу опцію «різні замки, один ключ». Отвір циліндра обладнаний спеціальним захистом від потрапляння бруду та води.

Замок має 8-й рівень безпеки з 10 за шкалою надійності ABUS, чого він цілком підійде для захисту цінних об'єктів із високим ризиком пригону — зокрема й тих, що є на відкритому повітрі або в прибережних районах і портах. Замок має три розміри: це дасть змогу вам вибрати саме ту модель, ідеально підійде для вашого конкретного випадку.

 Для максимальної надійності виробник рекомендує використовувати замок ABUS Diskus® 24IB разом із засувом ABUS Hasp 140.


Характеристики: 

  • рівень захисту: 8
  • вага: 325 г
  • глибина отвору: 20х17
  • товщина дужки: 10 мм
  • циліндр замка: англійська одностороння

Характеристики Замок навісний Abus 24/70 Diskus

Тип продукції
Ключовий
Вид
Навісний
Вага
325 г
Гарантія
2 роки
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Замок навісний Abus 24/70 Diskus

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Замок навісний Abus 24/70 Diskus