Бограч James Cook

Бограч James Cook

0 відгуків Код: 23626
72
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Бограч – це гуляш, приготований із великої кількості м’яса, з додаванням овочів та спецій. Як стверджують дослідники, бограч придумали пастухи, які готуючи страву, клали до свого казанка-бограча усе, що було із собою – сало, м’ясо, коріння, насіння та овочі, довго варили на ватрі та ще й міцно приправляли усе це паприкою.

Слово «бограч» у перекладі з угорської – це назва казана, в якому його традиційно готують. Та, оскільки, високо в горах чи у далекій мандрівці під рукою не завжди є такий казан, ми вирішили спростити для вас процес готування цього смачного й поживного супу. Все, що потрібно – залити страву окропом, перемішати й зачекати 5 хвилин. Бограч від James Cook є наваристим та дуже ситним.

Їжа для походів James Cook виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.

Спосіб приготування: залити страву 300 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 5-6 хвилин
Склад: картопляні пластівці 31%, м’ясо яловичина 20%, перець червоний солодкий 13 %, паприка 10%, жир рослинний сухий 10%, помідор, морква, цибуля ріпчаста, перець червоний гострий, кмин, часник 14%, сіль 1.5%
Харчова (поживна) цінність: на 100 г сухого продукту – білки 24.1 г, жири 9.7 г, вуглеводи 48.7, порції – білки 8.5 г, жири 3.4 г, вуглеводи 17.1
Енергетична цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – 630 Ккал / 2637 Кдж, порції – 221 Ккал / 925 Кдж
Вага: сухої страви – 35 г; готової – 300 г
Термін придатності: 12 місяців

Характеристики Бограч James Cook

Тип їжі
Сушені страви
Варіанти харчування
Перші страви
Страви з м`ясом
Особливості
Виготовлено в Україні
Вміст м`яса
Яловичина
Вага
35 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Бограч James Cook

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Бограч James Cook