Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики:
Білки 13,9 г.
Жири4,3 г.
Вуглеводи50,8 г.
Енергетична цінність289 Ккал.
Об'єм готової страви450 мл.
Вага55 г.
Термін придатності2 роки.
Характеристики Борщ ЇDLO з яловичиною та квасолею
Тип їжі
Сушені страви
Варіанти харчування
Перші страви
Особливості
Виготовлено в Україні
Вміст м`яса
Яловичина
Вага
55 г
Цікавить додаткова інформація?Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Питання Борщ ЇDLO з яловичиною та квасолею
Залишіть свій відгук про цей товарДля того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Відгуки Борщ ЇDLO з яловичиною та квасолею
Залишити відгук
Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Задати питання
Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Надіслати вiдповідь
Для того, щоб надіслати вiдповідь необхідно авторизуватися