Куряче м'ясо - унікальний продукт. Поживне і легке, воно відмінно засвоюється людським організмом, містить велику кількість протеїну і низьку кількість жиру. За вмістом білка м'ясо курки значно перевершує пісну свинину і яловичину. У курячому м'ясі містяться такі необхідні людському організму речовини, як нікотинова кислота, вітаміни А, В1, В2, мінеральні речовини. Куряче м'ясо є незамінним матеріалом для здорового функціонування і зростання організму, воно легко засвоюється і заряджає організм необхідною для життєдіяльності енергією.
Склад продукту: м’ясо курки без кісток не менше 97,4% (закладка сировини до стерилізації), морква столова, сіль кухонна, перець чорний, лист лавровий сухий.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 14 г, жири – 20 г, вуглеводи – 0 г.
Енергетична цінність 100 г продукту: 236 ккал (987 кДж).
Без ГМО.
Упаковка: банка металева для консервування, жерстяна, кришка Easy open.
Строк придатності: не більше 2 років від дати виготовлення при температурі від 0°C до 20°C та відносній вологості повітря не вище 75%.