Намет MSR Access 2 Tent Up

Намет MSR Access 2 Tent Up

0 відгуків Код: 31056
45 150
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Знайди крашанку Terra Incognita

Намет Access 2 створений як ідеальний притулок для лижників, сплітбордистів та любителів снігоступів. Вона легша за намет для альпінізму, але тепліша за 3 сезонні туристичні намети. Обмежена сітка на внутрішньому наметі забезпечує більше тепла, а її легкий і компактний дизайн допоможе заощадити сили під час закидання в район катання. Простора всередині, міцна рама, що швидко встановлюється, витримує нічні снігопади. Намет забезпечує захист також у менш суворих умовах, наприклад, поблизу кордону з деревами, що робить його ідеальним для табору для доступу до чаш, гребенів та пухлини нагорі.


 Каркас Easton Syclone Poles складається з різноспрямованого скловолокна, що застосовується в аерокосмічній галузі. Він відрізняється вражаючою гнучкістю сегментів, набагато більшою ніж у алюмінієвих та карбонових аналогів. Це надає йому необхідної міцності, щоб протистояти сніговим та вітровим навантаженням. Каркас відновлює форму навіть після ударів ураганного вітру. Другою особливістю дуг Easton® Syclone™ Poles є легкість – їхня вага цілком можна порівняти з карбоновими.Серія Access на порядок тепліша за традиційні туристичні моделі, але при цьому помітно легша за класичні 4-сезонні намети, які, як правило, розраховані на екстремально високі снігові та вітрові навантаження. Намети серії Access виробляються з 2017 року та стали удосконаленням моделі Hubba HP у бік повноцінної всесезонної експлуатації. При цьому зберігається вага, характерна для 3-х сезонних моделей. Намет буде гарним для маленьких зимових походів у низьких горах.

Особливості:

  • Намет теплий, на внутрішній частині обмежена сітка зберігає дороге тепло, що виділяється, а компактний дизайн і невелика вага дозволяє легко маневрувати під час катання на лижах, верховій їзді або походах.
  • Easton® Syclone™ Poles – це дуги з найновіших композитних матеріалів, стійких до руйнування в суворих зимових умовах.
  • Robust Frame – міцна рама, оптимізує внутрішній простір та витримує снігове навантаження.
  • Намет дуже швидко встановлюється, що заощаджує ваш час, особливо на холоді.
  • Для виробництва тенту та підлоги використовуються поліуретанові та силіконові покриття DuraShield.
  • Два входи, дві внутрішні кишені, функціональні розтяжки.
  • Підлога внутрішнього намету виготовлена ​​за принципом ванни, з високими краями.

Характеристики Намет MSR Access 2 Tent Up

Місткість
Двомісні
Конструкція
Двошаровий
Кількість входів
2 входи
Каркас (дуги)
алюміній - Eastone®
Особливості
Суперлегкість
Вага
1.64 кг
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Намет MSR Access 2 Tent Up

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Намет MSR Access 2 Tent Up