Рис Travellunch з соусом з яловичини і перцю 250 г 2 порції

Рис Travellunch з соусом з яловичини і перцю 250 г 2 порції

0 відгуків Код: 15060
702
Виробники
Наявність в магазинах
  • Київ Хоткевича
  • Київ Міхновського
  • Львів
  • Одеса
  • Дніпро
  • Під замовлення
від 41 / міс
Монобанк
платежів: 8 - 3
ПриватБанк
платежів: 6 - 2
А-Банк
платежів: 8 - 2
OTP Банк
платежів: 6 - 3
Глобус Банк
платежів: 4 - 3
ПриватБанк
платежів: 25 - 2
Доставка
  • Відділення "Нової Пошти" Згідно з тарифами перевізника
  • Адресна доставка по Україні Згідно з тарифами перевізника
  • Відділення "Укрпошти" Згідно з тарифами перевізника

Оплата

Готівкою, банківською картою, в кредит / розстрочку, за безготівковим розрахунком. Детальніше про оплату

  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок

  • Офіційний дилер

Рис з соусом з яловичини і перцю відмінно відновлює сили і енергію протягом активного дня. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.

Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 600 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин.

Склад: рис 52%, пальмовий жир, модифікований крохмаль, яловичина 5%, томатні пластівці, підсмажена цибуля 4% (цибуля 76%, пшеничне борошно), помідор, сіль, мальтодекстрин, болгарський перець 2%, рисове борошно, дріжджовий екстракт, цибулю, цукор, спеції, екстракти прянощів, соняшникова олія, карамельний сироп, ароматизатор.

Алергени: глютен. Може містити сліди яєць, молока і селери.

Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
 
Особливості:
  • легко приготувати
  • не вимагає кулінарії
  • упаковка також є казанком
  • універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів і скелелазіння
  • щільна упаковка
  • двосторонні виїмки для полегшення відкриття
  • без консервантів
  • великий вибір страв (сніданок, основне блюдо, десерти)
  • багато вегетаріанських страв
  • збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
  • тривалий термін зберігання
  • страви не потрібно зберігати в холодильнику
 
Характеристики:
  • Вага нетто: 250 г
  • Необхідна кількість води: 600 мл
  • Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 405 ккал / 1705 кДж
  • Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 3,7 г; білок - 10 г; вуглеводи - 62 г, з яких цукор - 7,2 г; жир - 11 г, з яких насичений жир - 7,1 г

Характеристики Рис Travellunch з соусом з яловичини і перцю 250 г 2 порції

Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Яловичина
Вага
250 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Рис Travellunch з соусом з яловичини і перцю 250 г 2 порції

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Рис Travellunch з соусом з яловичини і перцю 250 г 2 порції